Felállnál már a volán mögül,

de szakmában maradnál?


A folyamatos fejlődés, tanulás, előre jutás motivál,
tapasztalatodat, munkabírásodat,
stressztűrő képeségedet gyümölcsöztetnéd?

Érdekel a dolog?

Magas elvárások, nagy lehetőségek


A repülőgépekhez hasonlóan a mi járműveink is percre pontos menetrend szerint, előre megtervezett útvonalon haladnak, a "légi irányítóknak" megfelelő diszpécserek pedig a nap 24 órájának minden percében követik és segítik a feladatok végrehajtását.

Ez fegyelmezettséget és professzionalizmust követel a kollégáktól.
És nem utolsó sorban: csapatszellemet.

Mi azonban nem csak feltételeket szabunk - sőt!
Aki megállja a helyét azt rengeteg lehetőség várja!

Ismerd meg ajánlatunkat!

Ezt adjuk


Garantált fizetés

A diszpécser 06:00 – 18:00, vagy 18:00 - 06:00 között dolgozik.

Nem ritka az, amikor gépkocsivzetőként kezdi valaki és beletanul a diszpécer mesterségbe. Az angol nyelv ismerete előny. Jó kombinációs készség, kitűnő memória, pontosság és csapatjátékosi alkat a fontos tulajdonságok. Szakmai tapasztalat, különösen az Air Cargo RFS üzletágban szerzett: jelentős előny!

Ebben a munkakörben biztonságos alappal akár magasan a fuvarszakma átlaga felett lehet keresni.

és ezen felül jár még a többi kiegészítő juttatás.

Kiegészítő juttatások

A minőséget és a hűséget jutalmazzuk!

Az „Úttárs” programmal az üzletágban egyedülálló módon jutalmazza lojális kollégáit a Prevost Hungaria. A cégnél ledolgozott második évtől folyamatosan növekvő havi 20.000 és 50.000 forint közötti összeget írunk jóvá. További részletekFenntartható életforma


Minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a kamionos életforma fenntartható és örömteli legyen. Fontos szerep jut a kerékpározásnak, ez új perspektívákat nyit pilótáink számára.

Olvasd el az erről szóló Bikemag.hu és flowcycle.hu cikkeket!

A csapattagok kirándulásait, verseny eredményeit az Úttárs facebook oldalán tekintheted meg.

Várunk csapatunkba!


Munkatársainkat nagy becsben tartjuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy a feltételeinknek nem könnyű megfelelni. A csapatba olyanokat várunk, akikre jellemző a jó fizikai és szellemi kondíció, a munkabírás nemcsak nappal, hanem éjszaka is, a konstruktív hozzáállás és a csapatszellem, az AETR ismerete és szigorú betartásának igénye.

A munkavégzéshez ajánlott a versenyszellem – aki ezt megfelelően alkalmazza, biztosan nem unatkozik egyik munkanapján sem. Mindenhez lehet úgy hozzáállni, mint egyfajta versenyhez. Személyes határaink keresése és feszegetése, a szándék képességeink fejlesztésére, a sikerélmény a jobb eredmények esetén: ezekben látjuk a jól és élvezettel végzett munka kulcsát. Vonatkozhat ez egy probléma megoldására, egy kollégának nyújtott minél gyorsabb segítségre. A "műszak" teljesítése során rengeteg lehetőség adódik kisebb-nagyobb célok kitűzésére, személyes rekordok elérésére és megdöntésére, ezek mindig serkentőleg hatnak.

Akiben ott bujkál ez a bizonyos versenyszellem, biztosan megtalálja nálunk a helyét és a számítását. És nem csak a bér vonatkozásában, hanem az új, „fit and fun” életformában.

Jelentkezz most!

Várjuk fényképes önéletrajzodat:

karrier@prevost.hu

Prevost Hungária Kft.
2200 Vecsés, Új Ecseri út 2

További kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal:

+36 30 856-1103

hívj minket